galerie

dametje | 10-07-2008 | vagina

Er zijn veel mensen onzeker over hun schaamlippen.. de kleine die groot zouden zijn en zo.. nou dat heb ik ook.. en dat vind ik ook niet erg. maar wat ik verschrikkelijk vind is dat mijn huid bij de liezen en de grote schaamlippen veel donkerder is als de rest van mijn huid.. lijkt heel lelijk vind ik en ik voel me ook heel onzeker.. iemand tips?

lees commentaar [16] | reageer

anoniem | 13-06-2008 | bikini-lichaam

hoi, ik ben 15 jaar, ben 1.60 lang en weeg 60 kilo. ik weet dat ik niet echt mega vet ben ofzo, maar ik heb wel een buikje en dikke benen. ik zit hier erg mee, maar ik heb niet het doorzettingsvermogen om er echt iets aan te doen. maar nu komt de zomer eraan, en ik wil wel zwemmen. maar ik ga dus echt niet een bikini aantrekken zoals ik er nu uitzie. toen dacht ik zo, misschien een badpak, maareen badpakzit ook strak, dus dat is ook niets. en badpakken zijn niet echt voor 15-jarigen. ik ben echt onzeker over mijn lichaam maar ik weet niet echt wat ik eraan kan doen. heeft iemand een oplossing voor mij, om mijn lichaam een beetje bikiniproof te krijgen?

groetjes

lees commentaar [22] | reageer

Wilma | 02-06-2008 | De zelftest

Nou ben ik erg te spreken over de documentaire en vandaar het bezoek aan de website. En toen dacht ik laat ik eens de zelftest doen..Ben ik klaar komt er te staan dat ik toch wel erg onzeker ben.. terwijl (ik ken mezelf goed) ik tevereden ben met mezelf...Ik was stomverbaasd door de uitslag... Blijkbaar is er toch iets mis gegaan..aangezien ik gewoon tevreden ben...Toch denk ik dat het er aan ligt dat ik op een gegeven moment heb ingevuld dat ik aan het lijnen ben..Niet omdat ik dunner wil zijn ..maar omdat ik gewoon te zwaar ben...Dus lijn ik (let op mijn voeding en ga sporten)..Maar het feit dat ik te zwaar ben.. maakt mij niet onzeker hoor..Ik heb dat er zelf aangegeten dus ik krijg het er ook wel weer af...Bovendien vind ik mezelf een hele mooie vrouw.. ook met die extra kilo's..Bij de test hadden ze moeten vragen wat de reden was van het lijnen..Mijn enige reden is mijn gezondheid!! Ik ben niet onzeker over mijn volle lichaam...Ik vind mezelf mooi..en wat een ander van mij denk en/of vind,kan me gestolen worden.!! Het feit dat ik nu in ee hokje wordt geplaatst omdat ik te zwaarben heeft me de ogen eigenlijk wel geopend... Iemand die een paar kilo meer weegt dan dat hoortwordt meteen als minder gezien..Terwijl ik met die kilo's meer precies hetzelfde ben als toen ik nog op een gezond gewicht zat...Terwijl ik totaal anders wordt behandeld Het is te triest voor woorden hoe de mens naar elkaar kijkt..Ik ben een mooi en goed mens.. de enige die me minderwaardig kan laten voelen dat ben ikzelf.. en dat doe ik niet, want ik hou van mezelf zoals ik ben.. Deed iedereen dat maar... xxx

lees commentaar [0] | reageer

anoniem | 26-05-2008 | gespleten tepel

ik ben 15 jaar en heb heel rare tepels,

als het warm is ofzo, dan zijn zo rozig en zitten de tepels erop en zie je een horizontale scheiding in het midden van myn linkertepel ( ook een beetje aan de rechtertepel)

en als het dan koud is en ze zijn 'stijf' dan lijkt het echt net of myn tepel gespleten is

weet iemand hier iets over ofzo? ik ben echt heel onzeker,ik wil er wel van leren houden maar het is echt moeilijk!

help me alsjeblieft?

lees commentaar [4] | reageer

j. | 07-05-2008 | VET

Haay,

Ik ben 15 jaar 1.70 en weeg nu 60 kilo maar me buik en mijn benen zijn echt veel te vet. ik heb veel geprobeerd en ik krijg het er niet zo makkelijk af. Ik hou best van eten, terwijl ik merk aan mezelf als ik iets minder eet dat ik al best veel afval. maar ik kan het niet volhouden zo een dieet. Ik moet ook meer gaan sporten, ik wil op fitnes maar dat ziet me moeder weer niet zitten.

lees commentaar [1] | reageer

J. | 07-05-2008 | ..

Hallo iedereen.

Ik ben nu 15 jaar maar ik ben heel erg onzeker over mijn borsten ik heb zeg maar Cup A/B maar echt hele grote tepels. ik vind dit zelf echt heel erg en weet niet wat ik eraan kan doen.

groetjes.

lees commentaar [9] | reageer

mark | 27-04-2008 | niet vergelijken maar acceptern

DE AUTHENTIEKE MENS IS MOOI

http://largepussylips.blogspot.com/

This blog is dedicated to showing women (and the world) that big inner labia are beautiful. This blog seeks to shed light on the largely unnecessary nature of labia reduction surgery. The goal of this blog is to slow down the trend of labia reduction surgery (labiaplasty). Hence this blog's title "Anti-Labiaplasty / Anti-Labia Reduction." All are welcome!

http://largelabialove.blogspot.com/

overweegt u ook esthetische ingreep zoals borstvergroting een face liftof labia reductie? ga bij u zelf na wie/ wat utot deze ingreep heeft overgehaald?en heeft dit te maken met opgedrongen beeldvorming van (de ideale vrouw)geinitieerd door commerciele media die u op slinkse wijze aan u zelf wil laten twijfelen!!!!!!!Om geld te verdienen?

KOOP DIT KOOP DAT DAN WORDT JII OOK GELUKKIG EN MOOI ????????

stel u zelf en u kinderen niet onnodig blood aan te veel massa communicatie middelen maar wees gewoon lekker jezelf dat mag.

veel plezier mark

lees commentaar [1] | reageer

bob | 18-04-2008 | geindoctrineerde beeldforming

Hallo mensen

mijn naam is bob,

ik had het geluk dat twee van mijn eerste vriendinnetjes gelijk echt grote lippen hadden ik vond hen echt geweldig. Jammer ze zich eerst schaamden voor die lippen, gelukkig heb ik ze over hun schaamte heen kunnen helpen en hebben we fijn kunnen genieten van onze eerste sexuele ontdekkingstocht,.

De foto komt van deze speciale site http://www.large-labia-productions.com/voor vrouwen met grote schaamlippen je kunt hier ook een petitie tekenen voor dit onderwerp.

Nu droom ik ook nog wel eens van zo een vrouwmaar om ze speciaal uit te gaanselecteren op deze uiterlijke eigenschap vind ik ook wel erg ver gaan. dromen kan altijd......

BEWONDERING EN RESPECT heb ik voor vrouwen die zich niet doorde bladen en het commerciele opgedrongen schoonheids ideaal laten indoctrineren jij bent vrij! veel dingen die je t.a.v dit onderwerp in de media ziet zijn gebaseerd op GELD reclame om jonge mensen te strikken voor van allerlei operaties waar dik aan wordt verdiend borsten liposuctie schaamlippen etc

Vraag je zelf eens af ben jij al beinvloed wat is je ideaal beeld of ben jij jezelf.?

groeten Rob

lees commentaar [5] | reageer

MissT | 04-04-2008 | Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Zelf heb ik cup F, een maat die volgens mijn vriend heel goed bij me past, omdat ik vrij lang ben (1.81) en een beetje mollig. Hij heeft erg z'n best gedaan om zijn mening er bij mij in te krijgen: je borsten passen bij je, ze zijn mooi stevig, ze zijn mooi gevormd, etcetera.

Misschien ismijn vriendwel voor een groot deel de reden dat ik nog niet naar de huisarts of naar het ziekenhuis gestapt ben om te informeren naar een mogelijke borstverkleining.. Voordat ik m'n vriend kende was dat namelijk wel anders. Mijn moeder (of all people) heeft me wel eens gevraagd of ik het niet zou willen, een borstverkleining. Dat was nogal een dramatische ervaring: ik was 18, en als m'n moeder al vond dat ik erover na moest denken, wat zou de rest van de wereld dan wel niet denken?

Inmiddels ben ik dus overtuigd van het tegendeel. Wat ook helpt, is dat het tegenwoordig (in tegenstelling tot zo'n twee jaar geleden) niet heel moeilijk is om beha's en bikini's te kopen in grotere cupmaten. De keuze is niet groot, toegegeven, maar ik hoef in ieder geval niet op m'n twintigste in degelijke ouwe opoebeha's rond te lopen.

De moraal van mijn verhaal? Je omgeving is van groot belang als het op zelfverzekerdheid aankomt. Een lief vriendje, steun van je familie.. Die dingen kunnenzoveel goeds doen voor je zelfvertrouwen dat die size zero-modellen in het gemiddelde vrouwenblad niet meer uitmaken.

Daarnaastvind ik nog altijd dat lingeriemerken en badkledingmerken meer rekening moeten houden met iedereen die kleiner dan cup A draagt of groter dan cup D of E. Elke keer dat je een leuke beha of bikini ziet hangen die niet in je maat te krijgen is, is een klap in je gezicht als je je al een beetje onzeker voelt over je voorgevel.

lees commentaar [7] | reageer

kelly | 12-03-2008 | groeien

Hoi.

ik ben best dun en nog niet oud. tot wanneer groeien je borsten?

want ik wil niet groter..

lees commentaar [2] | reageer


[login]