galerie

nona | 18-03-2009 | hmm

Ik vraag me zo af.. komen bij mensen die veel lachen rimpels vele vlugger of maakt het eigenlijk weinig verschil?

Want als het zo is, lach ik liever niet meer.

lees commentaar [4] | reageer

anoniem | 02-03-2009 | dik of dun, onzeker kan altijd.

heb mn verhaal verwijderd. excuses

lees commentaar [6] | reageer

ROBINA STEEMAN | 01-03-2009 | MIJN PARNER VERNEDERD MIJN NAAKTE LICHAAM

JE BENT MOOI HOE JE BENT , MAAR ELS JE PARTER JOU VERGELIJKT MET IDIAALE VROUWEN EN DAN NOG RECHT IN UW GEZICHT JOU VERNEDERD DAT JIJ NIET MOOI BENT ?ELKE KEER JOU VERNEDERD MET ZIEN VAN JE NAAKTE LICHAAM ? WAAR ZIJN WIJ DAN MET BEZIG. JAREN HEB IK MOETEN VERDRAGEN ALS IK MIJ BLOOT GAF DAT IK NIET MOOI BEN ? ELKE KEER DAT IK IETS VAN MIJN LICHAAM NAAKT LAAT ZIEN VERNEDERD HIJ MIJ ? NI MOOI TE MAGER BORSTEN TE KLEIN, DAAR WOU HIJ ZELF NIET AANKOMEN, HANDEN TE BOERIG ? GAT TE BREED ?NI MOOI IN EEN STRING ENZ...DAN MOET EEN VROUW HAAR NAAKT BIJ HUN PARNER GOED VOELEN .

lees commentaar [8] | reageer

Mariska | 26-02-2009 | Cellulites

Ik ben een 18 jarig slank meisje die toen ze 12 was een enorme groeispurt heeft gekregen (ik was in een keer 1.80lang) Toen al kreeg ik cellulites, en na alles geprobeerd te hebben (zelf massage/cremes/wisseldouchen/sporten) heb ik het nu nogsteeds. ik denk dat mijn huid niet mooi meerekte tijdens mijn groeispurt. Maar nu wil ik toch echt gladde benen/billen.. ook heb ik striea op mijn dijen.. Ik ben er erg onzeker over. Voral als het weer zomer word...

Heeft iemand tips/ideeen hier over?

Ik zag dat mensen hier foto's hadden gemaakt van hun billen. Dat wou ik ook even doen, na dat gedaan te hebben heb ik ook maar gelijk mijn hele naakte lichaam op de foto gezet.. Toen ik die uiteindelijk zag zag ik dat het heel anders is dan als je naar je spiegelbeeld kijkt. en ik ben na het zien van mijn foto's enorm trots op mn lichaam..

(ik heb ze wel gelijk verwijderd in geval dat laboyfriend ze ziet, uitprint, en boven zn bed hangt.. hihi)

lees commentaar [49] | reageer

Marieke van Buytene | 23-02-2009 | Gedicht: Of je worst lust

hij eet achteloos wat de pot schaft
zit er boterhamworst in de doos
eet hij dat, of salami of speklap,
alleen bloedworst vindt hij geen succes
aan cosmetiek heeft hij geen boodschap
dus schaamlipcorrectie my ass

Marieke van Buytene, http://blog.o-pen.nl

lees commentaar [4] | reageer

mark1974 | 06-02-2009 | diversiteit is mooier

Dit zijn de schaamlippen van foto model dasha ook wel genaamd daria!

Volges mij zijn ze aardig populair op die blogger sites zoals biertijd xmissy en gallerygalore

zo heb je nog veel meer groot gelipte dames: die veelvuldig voorkomen op deze sites.

Monika, Andie, Zoe, Natali, Emma, Rebecca, Neela, Zoe,Misha

Mijn conclusie jongens kijken nou eenmaal graag naar naakte dames, en gelukkig krijgen ze tegenwoordig ook een groot aantal afwijkende maten en soorten dames te zien. Maakt het vooral leuker vind ik wees gewoon lekker jezelf.

Mark

lees commentaar [6] | reageer

Kees | 01-02-2009 | Mollige vrouwen

Ik wil alle vrouwen die niet aan het ideaalbeeld van de glossy bladen voldoen een hart onder de riem steken.

Ondanks de beïnvloeding door de media is de verscheidenheid van lichaamsbouw bij vrouwennet zo groot als de verscheidenheid van voorkeuren van mannen voor bepaalde typen vrouwen (en omgekeerd).

Ik houd zelf heel erg van weelderige, dikke, mollige, rubeneske vrouwen met natuurlijke vormen, met echte zachte bewegelijke borsten ipv. strakke opgepompte siliconenexemplaren. In Amerika heet dat ideaal BBW (Big Beautiful Woman). Zoek maar eens op op het internet. Ik aanbid datvrouwelijke schoonheidsideaal, net zoals andere mannen het playboy-ideaalbeeld aanbidden. De vrouwen in Playboy winden mij persoonlijk helemaal niet op, ik word er zelfs niet een beetje warm van. Leuk hè? Nee, dan Dawn French, Karin Bloemen, Jeni Barnett, The Weathergirls: prachtig!

Ik heb er helemaal niets op tegen dat mensen een ideaalbeeld in hun hoofd hebben van hoe hun partner eruit zou moeten zien.Waaromzou je niet op het uiterlijk af mogen gaan? Het oog wil ook wat, maar niet niet ieder oog wil hetzelfde!Er zijn zoveel mensen op de wereld dat iedereen zijn ideale partner zou moeten kunnen vinden, zonder cosmetische ingrepen. Immers: op ieder potje past een deksel.

Als iedereen maar eens durfde toe te geven welk schoonheidsideaal men had, dan zou die verscheidenheid de opkomst van de plastische chirurgie misschien wat kunnen remmen. Want, vergeet niet, er gebeuren ook vreselijke ongelukken bij dat soort ingrepen.

Plastische chirurgie is een fantastische wetenschap en kunst die vele mensen met echte afwijkingen of aandoeningen kan helpen. Dit laatste mogen we natuurlijk ook niet vergeten.

lees commentaar [9] | reageer

Glendy | 21-01-2009 | Neus

Ik vind het zo erg dat mensen zo gemeen kunnen zijn.Mijn neus is wat groter dan de gemiddelde neus van een ander.Toch vind ik dat ik er best mag wezen. Ik heb ook zelfvertrouwen en als ik dat uitstraal pakken ze altijd met men neus ik doe net alsof het me niets uitmaakt toch raakt het me wel!! Ik ben bang van binnen. Als iemand te dichtbij komt en ik vind het eng om een vriend te nemen ben bang dat hij daar ook iets van zegt. Ik zou heel graag een neusverkleinering willen om me niet meer bang te voelen. Nu weet ik ook wel dat niemand perfect is maar ik had het liever anders.

lees commentaar [11] | reageer

Pierre | 26-12-2008 | masturberen

Ik ben 60 en masturbeer zeker minstens 2 X per week.

Is dit normaal of niet?

lees commentaar [3] | reageer

mij | 15-12-2008 | metamorfose

hallo allemaal,

ik ben nu 19 jaar en ben tevreden met hoe ik ben. rond mijn 14e maakte ik me wel druk om hoe ik eruit zag, want ik vond mezelf absoluut niet knap (nou ook niet bepaald erg lelijk). ik voelde dat ik niet lekker in m'n vel zat. ik droeg normale tot lelijke kleding, had amper borsten, hield me nauwelijks met m'n uiterlijk bezig, en had ook geen eigen mening, en viel vaak maar een beetje buiten de groep. Desondanks keek iktoch altijd op naar klasgenootjes van me die er heel vrouwelijk en mooi uitzagen. vanaf toen ben ik als het ware veranderd. het kwam allereerst door m'n beugel (ja echt waar, dat onding heeft m'n leven veranderd). ik heb van mezelf redelijk grote witte tanden, alleen stonden ze voorheen redelijk scheef en durfde ik niet erg veel te lachen. daarnaast ging ik me ook geleidelijk aan meer en meer met m'n uiterlijk bezighouden (wenkbrauwen epileren e.d. > ik heb redelijk grote zwarte wenkbrauwen). ik ging make-up gebruiken en meer m'n kleding aanpassen en dragen waar ik me lekker in voelde. daarnaast werd ik socialer, wat mede kwam door m'n bijbaantje in een winkel. ik begon goed te worden in het in het openbaar spreken, ik scoorde in een debat het hoogste van de klas, bij presentaties was ik een van de weinigen die vol zelfvertrouwen voor de klas stond. ik begon me te voelen zoals ik me nu voel; als herboren (het klinkt erg cliché, maar het is wel zo :P ) daarbij ben ik vwo gaan doen en het gaat allemaal uitstekend. wat wel grappig is, is dat ik laatst zelfs ben gevraagd voor fotoshoot voor een europees blad. ik het het niet durven dromen! en daarbij heb ik er nooit aan gedacht dathet wat voor mij zou zijn;) ook ben ik nu absoluut niet bang om m'n tanden bloot te lachen. ik heb een echte tandpastasmile gekregen, waar ik blij mee ben, ik heb m'n haar geverfd en m'neigen kledingstijl ontwikkeld. en met de jongens? ik word omschreven als 'ooh, dat knappe meisje! daarbij wordt ik vaak nagefloten en alles' en dat vleit me. ik krijg zelfs de aandacht van depopulaire jongens, iets wat ikme niet in kon denken! tegenwoordig heb ik nog steeds cup A, maar het past bij me. ik denk dat iedereen blij moet zijn met welke cup of maat zij heeft. ik heb nu ook al een jaar verkering met een hele lieve jongen, die me vaak benadrukt dat ik zo mooi ben. gek genoeg heb ik liever niet dat hij dat zegt.. dit is gewoon hoe ik me altijd heb gevoeld en ik vind dat het uiterlijk maar een slechte weerspiegeling is van het innerlijk. maar (wat ik nou uiteindelijkwil zeggen :P): je uitstraling is zo vele malen belangrijker dan je uiterlijk. ben je zeker van jezelf, dan laat je dat automatisch zien (zonder arrogant over te komen). Dus verander a.u.b. niets aan je uiterlijk door middel van een plastische ingreep! kleine veranderingen (zoals naar de ortho en een haarkleuring) kunnen werkelijk al wonderen doen!

lees commentaar [1] | reageer


[login]