galerie

Arnoud | 07-09-2007 | oud?

Na 29jaar mijn eerste vriendin weer terug gezien(foto) via een dating site, afspraakje gemaakt, maarmet moeite om dat ze zich een oude koe voelde, en niet meer dat jonge ding van 17 jaar.bij onze ontmoeting werd ik op slag weer helemaal verliefd, was totaal van de kaart, alles ging mis, veegde per ongeluk de bloemen in het restaurant van tafel, wist niets meer te vertellen, en vond het vreselijk moeilijk allemaal.Wat ik zag was een vrouw die schitterde, die pas 47 jaar was maar een geweldige uitstraling had, en ik vond haar vreselijk mooi, een mooi knopje dat tot mooie bloem was gegroeid enin die 30 jaar van binnen ook zo mooi was geworden, zelfverzekerd midden in het leven staand, had de hele wereld afgereisd en ondektveel mee gemaakt fijne en nare dingen, maarin alles vond ik haar geweldig! Ons volgende afspraakje ging helemaal mis, mijnauto ging kapot,bus ging 1x per uur en gemistik wist haar mobielnummer niet meer, zoekgemaaktdoor mijn zenuwen, en het goot van de regen en zei zou op het station staan, inmiddels toen al ruim een uur!Ze belde mijn mobiel, en vroeg of ik nog kwam, eh, en of ik het erg zou vinden als zij in de stationsrestauratie maar alvast wat ging bestellen. Na 2uur was ik er, en zag haar, vond haar zo leuk en aardig, zelfs geen bitszeopmerking over mijn vertraagde opkomst!Zij was blij dat ik toch nog gekomen zei ze.Ik was helemaal in de war van haar, wist niet meer wat te zeggen, ondanks dat ik van alles had ingestudeerd, allerlei onderwerpen over vroeger en nu.Ik wist het niet meer en zat maar te staren naar haar, en naar haar te luisteren, ze zei dat ik niets verandert was en mij leuk vond!Nu 3 jaar later zien wij elkaar 6 dagen per week, we latten en voelen ons heel blij en voelen ons heel gelukkig! En ik vind haar stralend, vooral zonder make-up! Ouder worden kan je ook heel mooi en interessant maken! Ik zit zelf onder de littekens door dat ik een nare ziekte heb en vele malen geopereerdben, ook mijn gebit ziet er niet uit, evenals het "buikje" en die mooie krullen heb ik ook niet meer.... maar zij vind mij geweldig en we proberen nu samen echt oud te worden!Ons project!Ook ouder worden kan je dus mooier maken, En op elke leeftijd kun je verliefd worden gelukkig maar!Ondanks dat je ouder wordt krijg je er iets anders voor terug, levenservaring, en je kunt ook al ben je ouder ook genieten van elkaar en stralen!Ben niet zo schrijverig, maar oud worden is een levensfase waar ook van allerlei dingen in gebeuren en waar je mooi kunt zijn en voelen.Je bent zo oud als jij je voelt! eh tip, luister naar je hart!al kraakt het!

Ik voel mij blijer dan ooit, sinds ik die "oude koe" weer ben tegen gekomen!

Ps: alle verbouwingen die mensen zich zelf aandoen zijn meestal ook erg beperkt houdbaar, afgezien van de pijn en geld, de tijd corrigeert het wel weer.

lees commentaar [0] | reageer

kuiken | 07-09-2007 | te veel haar

Ik ben 18 jaar oud, krijg genoeg aandacht van de jongens en ook wel eens jaloerse blikken van meisje. En ik ben tevreden met hoe ik eruit zie...zolang ik maar kleren aan heb. Ik heb sinds kort weer een nieuwe relatie en hij is wat mij beteft helemaal het einde en ik wat hem betreft, meen ik te begrijpen, ik ook. Alleen lopen we vast op het onderwerp seks. Ik wil het graag, hij wil het graag...wat is dan het probleem? Mijn allergrootste geheim is mijn weelderige haargroei, ik heb er nog nooit hardop over gepraat en zelfs deze informatie anoniem op een forum zetten vind ik moeilijk...Mijn schaamhaar loopt tot ver in mijn liezen door en helemaal tussen mijn bilnaad. Ook heb ik een streepje haar rond en om mijn navel. Deze haartjes zijn ook nog eens dik en pikzwart. Scheren resulteeert in veel jeuk, bultjes en wondjes. Ook al ik het vaker doe. Het gaat niet goed met scheerschuim, scheerolie, nat, droog, met talkpoeder... Ik ben een meisje, maar ik heb haar op plekken waar eigenlijk alleen jongens het hebben..ik durf er niet over te praten en ben bang wat mijn vriendje ervan vind. Ik denk dat hij me wel accepteert zoals ik ben, maar ik geloof niet dt hij het ook echt mooi kan vinden. ik kan het in ieder geval niet... Wie deelt mijn probleem? En heeft misschien een oplossing? En wat denkt het mannelijke geslacht hiervan?

lees commentaar [25] | reageer

Hester | 05-09-2007 | Oud en rimpels

Beste allemaal,

Om te beginnen wil ik zeggen dat ik oude mensen prachtig vind, en dat ik rimpels misschien nog wel het mooiste van alles vind, dus alsjeblieft, gebruik geen rare crèmes en andere onzin, ten eerste werkt het niet en ten tweede, waarom zou je? Voor iedereen die iemand kent die echt oud en gerimpeld is, of misschien bent u het zelf wel, kijk eens naar de handen. Is dat niet prachtig? Oude mensen hebben ook zulke prachtige handen.

Mijn moeder begint nu ook oud te worden. Zij vind het verschrikkelijk, maar ik vind het mooi. Voor prachtige foto's van allerlei soorten mensen, inclusief rimpels,kan ik jullie verwijzen naar http://www.old-picture.com/.

Daar is te zien hoe mooi rimpels wel niet zijn!

Liefs, Hester.

lees commentaar [0] | reageer

Hester | 05-09-2007 | Vagina's zijn mooi!

Beste allemaal,

Eén ding begrijp ik niet van dit forum: waarom probeert iedereen het zogenaamde 'feit' dat vagina's 'lelijk' zijn goed te praten? Ik begrijp echt niet wat het probleem is. Ek vind vagina's eerlijk gezegd prachtig. En penissen ook. Ik vind de mens als geheel prachtig. Jong of oud, man of vrouw, dik of dun. Ik vind de mens gewoon een prachtig, bijzonder schepsel, met al haar/zijn imperfecties.

Ik vind mensen in ieder geval duizenden malen mooier dan een vieze vlieg...

Ik kan me nog herinneren dat er in Frankrijk een soort Miss-verkiezing was, maar dan van 'lelijke' mensen. En ik heb het hele stuk uitgekeken, en werkelijk, ik vond niemand lelijk. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit een lelijk mens gezien. Ik begin me zo langzamerhand af te vragen of dat überhaupt wel bestaat. Volgens mij niet.

Liefs, Hester.

lees commentaar [1] | reageer

Bobbie | 02-09-2007 | Verandering

Wat een fantastische dcumantaire.

Ik werd er wel heel misselijk van, maar met een klap werd me duidelijk hoe de samenleving over mij denkt. En dan vooral hoe ziek dit is.

Ik geloof dat ik voor een 16 jarg meisje best veel selfvertrouwen heb. Veel mensen in mijn omgeving, hebben veel meer moeite met hun uiterlijk. ik dacht dat ik me niet zo leit beïnvloeden door alle beelden uit de media en opvattingen van de samenleving. Bij het kijken van de documantaire schrok ik heel erg, omdat me duidelijk werd dat zelfs ik (met feministische sterke vrouw als moeder en al even toffe, geemancipeerde vader) me zo ver liet beïnvloeden.

Ik dacht alijd 'ik ben heel mooi' of 'ik ben precies goed als mezelf'. Maar deze documantaire was het laatste duwtje dat ik nodig had om door te krijgen dat ik soms ook wel eens iets anders voel. En dat wéten dat je mooi bent niet hetzelfde is als dat voelen. En nu sta ik daar bij stil. Ik wil daar graag iets aan veranderen en hoop dat we met zijn allen iets mooier tegen elkaar aan gaan kijken en tegen seks.

Dankjewel voor dit prachtige verhaal. Ik ben in ieder geval veranderd door deze film. Het helpt me herinneren dat ik echt een mooie jonge vrouw ben, dat ik later ook mooi oud mag worden (en ieder mens al zijn groefjes en bultjes en hangende stukjes heeft verdiend), en dat dat niet alleen in theorie is.

lees commentaar [0] | reageer

karina | 02-09-2007 | het zijn de mannen die bepalen hoe we er uit moeten zien!

Mijn verhaal kan op elk onderwerp staan, want ze zijn in de loop van de tijd allemaal wel een keer voorbij gekomen. Als kind had ik (volgens velen) te grote voeten. Toen te kleine borsten, mijn billen zijn te plat(?) mijn gezicht krijgt rimpels. Was altijd te mager volgens veel mensen. Nu ben ik 53, heb de overgang achter de rug, veel problemen getrosseerd en een aantal kilo's (5) aangekomen. Nu heb ik ook een buikje, en ik moet oppassen dat het geen obsessie wordt. Ik voel me goed, maar krijg te horen dat ik te dik zou zijn. Ben ik te dik met maatje 40 en soms 42 ?

Sunny jou docu heeft mijn gesterkt, ik krijg geen maatje 38 meer, en ik ga me voornemenhier minder mee bezig te zijn.

lees commentaar [5] | reageer

Cece | 31-08-2007 | Borsten, benen, vagina

Lieve allemaal,

het lezen van jullie verhalen maakt me best wel treurig. De meesten van jullie hebben zo'n positief beeld van zich en ik vraag me soms af waarom ik dat niet kan.

Bij mij begonnen de problemen al heel vroeg. In de puberteit merkte ik dat mijn borsten nietzo groeiden zoals die van mijn vriendinnen. Verschillende bezoeken bij de dokter vertelden me dat ik nog jong genoeg was en dat ‚het' nog wel zoukommen. Dus geduldig heb ik gewacht, maar ondertussen zag ik dat iedereen om me heen hun eerste relaties beleefden, terwijl nooit iemand naar mij keek. Zagen ze misschien dat ik er als een jongen uitzag of bemerkten ze mijn gebrek aan zelfvertrouwen? Ik weet het niet. Met 18 had ik nog steeds niets, ik passte niet eens in cup maat AA. Zwemmen, sporten, strakke kleren dat was allemaal een grote nachtmerrie. Toen ben ik maar naar de plastische chirurg gegaan en tot de dag van vandaag weet ik niet hoe het kwam, maar het ziekenfonds overnam de kosten en ik kreeg inplantaten, een prachtige cup B had ik nu. Mijn zelfvertrouwen schoot omhoog.Ik heb een universitaire opleiding, ben nu 31 en de mensen in mijn omgeving zeggen dat ik mooi ben, maar ik kan het weer niet geloven. Weer is mijn zelfvertrouwen weg, want alweer ben ik sinds ruim twee jaar single en ik krijg het gewoon niet voor elkaar een date te krijgen. Dus is mijn redenering natuurlijk weer dat er iets ‚mis' is bij mij. Een platte kont, dikke dijbenen (heb maat 38), misschien toch weer te kleine borsten? En als ik ooit weer met een man in bed kom, wat moet hij dan niet denken van die vleeslappen die tussen mijn benen hangen. Dat is sexy? Echt niet dus, ze hangen in gekrulde toestand al één cm buiten en ze zijn zo donkerpaars, ik vind ze walgelijk. Het liefst zou ik al mijn zuurverdiende geld weer in cosmetische chirurgie stoppen, maar iets houd me nog tegen.Terwijl ik dit schrijf, merk ik dat de onteveredenheid die ik over mezelf heb, veroorzaakt wordt door eenzaamheid. Als ik iemand zou vinden die mij accepteerd zoals ik ben, denk ik dat het allemaal wel weg ebt, maar hoe kan ik ooit iemand vinden als ik niet zelfverzekerd optreed? Het is een cirkel zonder einde. Vertel me alsjeblieft hoe ik hier uit kan komen. Ik ben het zat eeuwig honger te hebben en dan toch noch een vreetbui te hebben, waardoor ik toch niet afval. Ik ben het zat me te schamen en ik ben de eenzaamheid zat. LLiefsCece

lees commentaar [2] | reageer

I.I | 29-08-2007 | schoonheid

Hoi mensen,

Ik ben een meisje van 16. Ik wilde zeggen dat mensen zich niet zo druk moeten maken over hun uiterlijk. Ik hoor mijn vrienden het al weer zeggen: " Ja, ik ben weer aan de lijn, er moeten nog een paar kilo's af." Dan denk ik bij me zelf. Als je later terugkijkt op je leven, denk je dan aan die ene kilo die je bent kwijt geraakt?

Ik hoor het die vrouw uit de docu nog zeggen:"Dit is het beste wat er in mijn leven is gebeurd." Is dat echt zo? Kun je op je sterfbed liggen en denken: " Die botox deed het hem, dat heeft mijn leven veranderd" ? Ik denk dat niemand dat denkt, of tenminste dat hoop ik.

Ik ben niet superknap, ik ben ook niet lelijk. Ik ben soms onzeker. Ik voel me soms te dik. Maar ik laat die onzekerheid mijn leven niet beheersen. Ik schuif mijn idealen niet opzij voor mijn onzekerheden. Ik weet het, het klinkt cliche maar het is ook zooo waar. Liefde is de belangrijkste factor in je leven. Wat ben je zonder je familie en je vrienden?

Ik denk dat uiterlijk in zekere zin belangrijk is maar dan doel ik vooral op je uitstraling. Hoe je je kleedt en hoe je voelt geeft vaak ook een bepaalde indruk op mensen. Ik denk dat iedereen MOOI is, op zijn eigen manier.

Ik snap wel en niet waarom mensen zich druk maken als ze niet worden nagefloten. Het kan je behoorlijk onzeker, dat snap ik volkomen. Maar wil je echt nagefloten worden. Wil je dat mensen alleen je uiterlijk zien?Ik denk dat veel mensen die dat soort dingen doen er alleen op uit zijn om zo snel mogelijk met je het bed in te duiken.Veel jongens (en mannen) waarmee ik praat, praten meer tegen mijn borsten dan tegen mij. Ik hunker ervan om gewoon een goed gesprek te hebben met een jongen ipv steeds te worden bekeken als een product (ja dat maakt mij onzeker!).

IK zal maar stoppen want dit verhaal wordt erg lang.

Dit wilde ik even kwijt.

Groetjes,

I.I

lees commentaar [2] | reageer

riekje | 24-08-2007 | Is iedereen echt zo de weg kwijt???

He lieve mensen,

Denk even goed na; waarom heeft God ons eigenlijk een vagina gegeven? Om van sex te genieten toch? Daarom is alles daar beneden gemaakt om zacht en lekker te zijn. Waarom ziet er raar uit? Omdat het niet is gemaakt om naar te kijken... Het is om gevoelt te worden niet om mooi te zijn. Daarom zit ze ook een beetje verstopt, zodat je je geheim voor een speciaal persoon en op een speciaal moment kan onthullen. Je ogen daarintegen zijn gemaakt om te zien en gezien te worden, kijk maar eens goed, ze zijn prachtige, glad, glanzend, ieder zo een eigen kleur, ze communiceren, verleiden, en zijn voor iedereen te zien. Ik weet zeker dat het eingenlijk totaal overbodig is dit op deze site te zetten, want je weet hat al lang! Maar zoals in de docu ook prachtig inbeeld wordt gebracht, we worden zo ontzettend met andere boodschappen om ons hoofd geslagen dat we voor dat we het weten zeker weten dat we niet deugen.

Maar jij, jij deugt helemaal! dus doe vanavond lekker de lamp uit en geniet van wat God je geeft!

Kus riekje

lees commentaar [4] | reageer

e | 21-08-2007 | te laat?

ik ben geen modepoppetje of ieamand die graag heel mooi wil zijn. ik heb alleen vroeger eens besloten dat ík niet dik mocht zijn, anderen wel. anderen kunnen mooi zijn, slim en dik tegelijk.

ik ben pas 20 maar leef al zo lang met een eetstoornis, en ik ben bijna verteerd.

deze tegenbeweging had veel eerder in stand moeten komen, en nu hij er is, moet hij nog luider, want ik hoor hem niet.

lees commentaar [1] | reageer


[login]