galerie

Rosalie | 30-05-2010 | Bikini Proof!

Hé allemaal!

Ik lees hier veel verhalen van meiden die erg zitten met hun buikje en bovenbenen. Ik ben nu 17 jaar, en ik heb daar tot een paar maanden geleden ook erg veel last van gehad. Ik was niet dik, begrijp me niet verkeerd. Ik was 1.60 en woog 53 kg, niet veel zal je zeggen. Maar dat buikje bleef erop zitten.

Het is niet dat ik me direct liet beinvloeden door de media of wat dan ook, maar het was de naaste omgeving(mijn 'vriendinnen') die me erg onzeker hebben gemaakt.

Tot een half jaar geleden deed ik niets aan sport en at ik toch wa t los en vast zat; ik was immers toch al dik vond ik. Na een ernstige ruzie met die 'vriendinnen' heb ik besloten om iets aan mijzelf te gaan doen. Meer te gaan sporten en gezond te eten. Die 'vriendinnen' zijn immers verleden tijd net als mijn buik!

Elke week ging ik 4 keer naar de sportschool, en elke dag fietse ik naar school. Daarbij kwam dat ik niet meer snoepte, en één keer in de week tijdens uitgaan een paar wijntjes dronk. Sindsdien ben ikslechts 3 kg afgevallen, maar heb ik wel spieren opgebouwd! Ik weeg nu 50,2 kg en voel me top! Buik is klein buikje geworden en love handels zijn verleden tijd.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat er geen strenge dieten of eeuwige frustatie nodig is om jezelf fijn te voelen in je bikini! Iedereen is mooi zoals hij is, maar ik zit nu een stuk beter in mijn vel! Gewoon op een gezonde manier!

Groetjes Rosalie

lees commentaar [0] | reageer

Ik.... | 25-04-2010 | De zijkant

Ik ben een meisje van 17 jaar. Ik word erlke dag geconfronteerd met mezelf. Ik heb namelijk een groot probleem waardoor ik erg depressief ben en zelfs niet veel naar buiten wil om gezien te worden. maar laat ik maar beginnen: als ik mezelf in de spiegel zie denk ik: Ik ben heel mooi, knap best wel goed figuur en best aantrekkelijk. Maar als ik via een andere spiegel in de spiegel kijk en ik zie de zijkant van mijn gezicht, lijf dan denk ik opeens: WOOW Wat ben ik lelijk! En dan word ik extra verdrietig en teleurgesteld, omdat ik dacht dat ik knap was, maar als ik mezelf dan van de zijkant bekijk vind ik mezelf opeens heel lelijk. ik kan niet precies zeggen wat. maar in ieder geval me houding ik vind mezelf dan ook opeens dik en een lelijk hoofd hebben. dus dan vind ik mezelf opeens heel raar en lelijk terwijl ik zonder een andere spiegel, maar gewoon recht naar mezelf kijk mezelf mooi vind. maar dat is toch een best raar idee? Want als je je voorkant mooi vind dan is het toch vreemd dat je je zijkant lelijk vind?

lees commentaar [23] | reageer

San | 22-04-2010 | Geschoren vagina's

Hai,

Wat is dat toch met al die geschoren vagina's?

Ik loop blijkbaar al tijden achter, want ik kwam pas vorig jaar, toen ik een keer in een sauna was, achter deze laatste trend. Ik vond het verschrikkelijk. Enerzijds geneerde ik mij voor mijn eigen natuurlijke bos, en tegelijk zat ik te kijken hoe lelijk en onnatuurlijk het eruit ziet, zo'n naakte vagina bij een volwassen vrouw. Blijkbaar was het fenomeen al lang aan de gang, want iedereen, zelfs oude dames,waren geschoren. Vaak helemaal, soms een beetje.

Ik was er echt geschokt over. Omdat het er zo onnatuurlijk uit ziet EN omdat het me doet denken dat we er blijkbaar uit moeten/willen zien als een meisje van hooguit twaalf jaar. Terwijl we pedofilie per direct veroordelen... Dat kan toch niet kloppen?

Wat is de reden?
Verhoogt dit het lustgehalte bij mannen?
Of zijn we zelf zo bang geworden om volwassen te worden?

Toch heeft het op mij direct het effect gehad dat ik niet meer naar een sauna durf. Scheren vind ik stom, maar mijn beeld is al aan het veranderen... Ja, zo'n grote bos haar. Misschien toch wel niet zo sexy...

Inmiddels knip ik het een beetje bij. Zo zie je maar hoe voorbeelden (dit keer wel 'echte') je zelfbeeld kunnen beinvloeden.

Kaal vind ik nog steeds te ver gaan. Ik ben echter wel benieuwd naar reacties over beweegredenen etc. En zijn er nog dames die het niet doen?

Groet, San

lees commentaar [14] | reageer

miss_k | 21-03-2010 | lange modellen

Ik lees hier veel verhalen van vrouwen die zich te klein voelen vergeleken met modellen. Of die broeken te lang vinden enz.

Ik heb precies het tegenovergestelde. Ik ben een vrouw van 1.90. 'Te lang' is vaak tegen me gezegd. Als ik romantische films kijk, wordt ik vaak geconfronteerd met scenes waarin een klein vrouwtje heel lief omhoog kijkt naar haar vriend, hij lief beschermend met zijn armen om haar heen... Dat is hoe de wereld tegen lengte aankijkt: vrouwen horen klein, broos en popperig te zijn.

Ik voel me dus heel vaak ook niet voldoen, hoewel mijn lengte misschien die van een model is.

lees commentaar [1] | reageer

Madeleine | 03-03-2010 | Kleine schaamlippen

Lieve meiden die denken datje kleine schaamlippen te groot zijn,

Wees alsjeblieft blij met dat alles klopt. Zelf heb ik geen kleine schaamlippen meer, omdat ik een huidziekte heb aan de huid bij de vulva. Dát is dus abnormaal.

Door de ziektezijn de kleine schaamlippen langzaam weggevloeid en vernauwd de vagina ook langzaam.Geen kleine schaamlip meer te bekennen bij mij.Dat betekent; medicatie en pijnlijke seks. De medicatie heeft ook weer op zijn eigen manier veel bijwerkingen zoals het sneller krijgen van infecties.

Zelf hebik deze aandoening al vanaf mijn babytijd. Maar:

Deze huidziekte heeft een voorkeur om zich in littekens te doen ontstaan, dus bijvoorbeeld na zo'n schaamlipoperatie (!).

Ik zit verder prima in m'n vel, en na een operatie waarbij de vagina werd verwijd kan ik gewoon vrijen. En ook al ziet mijn vagina er niet uit zoals bij de meeste Nederlandse vrouwen en heb ik soms veel pijn door de ziekte, heb ik een zeer positief gevoel over mijn vagina.Dan is ie maar anders dan die van jullie. Ik heb een prachtig intiem leven en ben gelukkig. Een reepje huidmeer of minder moet daar toch niet in schelen?

Het blijft desondanks een chronische ziekte, die altijd blijft.

Mijn vulvagebied kan door die ziekte cosmetisch gezien zo de playboy in, maar believe me, ik had hem 10 x willen in ruilen voor een normale vagina zonder huidziekte.

Groetjes,

Madeleine

lees commentaar [0] | reageer

mamana | 05-02-2010 | Billen te plat!!

Verdorie, ik baal er zo van.. ik had voor mijn zwangerschap ook al geen megabillen, maar nu erna? geen billen meer!! en ik heb wel een zwembandje boven heupen en op buik...al met al geen leuk gezicht en al mijn kleren staan me niet meer...het lijkt wel of al mijn billenvet zich verplaatst heeft naar de verkeerde plaatsen..

lees commentaar [1] | reageer

Doe Maar | 23-11-2009 | Harde borsten na verkleining

Mijn vriendin heeft lang geleden haar borsten laten verkleinen. Is het normaal dat haar borsten zo hard zijn na al die jaren en hoe komt dat?

lees commentaar [1] | reageer

mark1974 | 14-10-2009 | grote schaamlippen zijn mooi!!

Grote schaamlippen zijn mooi!!

Close-up artist!

even grote schaamlippen gezocht googelen

lees commentaar [7] | reageer

mark1974 | 14-10-2009 | Grote schaamlippen

Grote schaamlippen?

Hoi ik wilde ook even reageren, ik ben een amateur fotograaf In een opgewonden / wilde bui heb ik dus een keer een advertentie gezet op tweedehands, modellenplein en adverteergratis etc, waarin ik vraag naar dames/amateur modellen die juist extreem/grote/lange schaamlippen hebben.

Ik ben altijd al liefhebber geweest van grote / lange binnenste schaamlippen het kan mij echt nooit te groot zijn! Ik verzamel alleen close-ups shoots van de schaamlippen dus geen gezichten in beeld.

Ik kreeg onverwacht veel reacties! En nog altijd veel reacties van dames die voor een redelijk bedrag hun lipjes wel anoniem willen laten vereeuwigen door een echte liefhebber en verzamelaar. Ik vind grote schaamlippen mooi en aantrekkelijk het is voor mij gewoon kunst!Met vriendelijke groet,

Mark1974

lees commentaar [1] | reageer

mark1974 | 13-10-2009 | Juist Liefhebber

Heel heel veel mannen vinden extreem grote/lange schaamlippen juist mooi en opwindend!!!Zo jammer vind ik de commerciële indoctrinatie op tv, internet en in de bladen. Er wordt ons een verkeerd ideaalbeeld opgedrongen misschien maar wat minder tv kijken!!!Jammergenoeg heeft het al veel kapot gemaakt bij het zelfbeeld van vrouwen!!! Het enige doel is het grote geld!!Ik durf wel gewoon lekker mijzelf te blijven Met vriendelijke groet,Mark

lees commentaar [0] | reageer


[login]