Warning: XSLTProcessor::transformToXml() [xsltprocessor.transformtoxml]: output conversion failed due to conv error, bytes 0xC2 0x3F 0xC2 0x8F in /var/www/clients/client2/web18/private/wps25/WPS_DOM_parser.php on line 223
BEPERKTHOUDBAAR.INFO - The people VS. the beauty Industry

galerie

sharissa | 05-04-2011 | Verzoekje i.v.m. onderzoek naar vrouwbeeld in reclame

Geachte heer/mevrouw,

Vanuit de opleiding Communicatie doe ik voor mijn afstudeerproject onderzoek in het gebruik van vrouwbeelden in reclame. Uw documentaires hebben mij geïnspireerd voor het opzetten van mijn onderzoek. Graag vraag ik uw hulp en aandacht voor het volgende.

In mijn project onderzoek ik of in hoeverre het geïdealiseerde vrouwbeeld de jonge vrouw van 15-25 jaar aanspreekt. In hoeverre worden de reclamedoelstellingen gehaald in vergelijking met de pure echte vrouw in reclame? Ik zou graag een kort gesprek met jullie aan willen gaan om te verifiëren hoe jullie tegen dit onderwerp aankijken en wat jullie verstaan onder 'het geïdealiseerde vrouwbeeld ten behoeve van mijn onderzoek.

Ik ben ervan overtuigd dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ik kijk uit naar een positieve reactie.

Met vriendelijke groet,
Sharissa

Tamara | 13-04-2011 | vrouwbeeld in de reclame

Ik ben dan wel ouder dan 15-25, nl. 38, maar wil toch reageren. Ik kijk liever naar een mooi plaatje dan naar die gewone vrouwen van de Dove reclames die vergeleken met mij veel dikker zijn. Dat inspireert me niet om het product te kopen. Vertel me dat ik mooier word van een product, dan bepaal ik zelf wel of ik dat geloof.

zestien jaar | 04-06-2011 | vrouwbeeld in reclame