galerie

Rosalie | 30-05-2010 | Bikini Proof!

Hé allemaal!

Ik lees hier veel verhalen van meiden die erg zitten met hun buikje en bovenbenen. Ik ben nu 17 jaar, en ik heb daar tot een paar maanden geleden ook erg veel last van gehad. Ik was niet dik, begrijp me niet verkeerd. Ik was 1.60 en woog 53 kg, niet veel zal je zeggen. Maar dat buikje bleef erop zitten.

Het is niet dat ik me direct liet beinvloeden door de media of wat dan ook, maar het was de naaste omgeving(mijn 'vriendinnen') die me erg onzeker hebben gemaakt.

Tot een half jaar geleden deed ik niets aan sport en at ik toch wa t los en vast zat; ik was immers toch al dik vond ik. Na een ernstige ruzie met die 'vriendinnen' heb ik besloten om iets aan mijzelf te gaan doen. Meer te gaan sporten en gezond te eten. Die 'vriendinnen' zijn immers verleden tijd net als mijn buik!

Elke week ging ik 4 keer naar de sportschool, en elke dag fietse ik naar school. Daarbij kwam dat ik niet meer snoepte, en één keer in de week tijdens uitgaan een paar wijntjes dronk. Sindsdien ben ikslechts 3 kg afgevallen, maar heb ik wel spieren opgebouwd! Ik weeg nu 50,2 kg en voel me top! Buik is klein buikje geworden en love handels zijn verleden tijd.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat er geen strenge dieten of eeuwige frustatie nodig is om jezelf fijn te voelen in je bikini! Iedereen is mooi zoals hij is, maar ik zit nu een stuk beter in mijn vel! Gewoon op een gezonde manier!

Groetjes Rosalie

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]