galerie

Madeleine | 03-03-2010 | Kleine schaamlippen

Lieve meiden die denken datje kleine schaamlippen te groot zijn,

Wees alsjeblieft blij met dat alles klopt. Zelf heb ik geen kleine schaamlippen meer, omdat ik een huidziekte heb aan de huid bij de vulva. Dát is dus abnormaal.

Door de ziektezijn de kleine schaamlippen langzaam weggevloeid en vernauwd de vagina ook langzaam.Geen kleine schaamlip meer te bekennen bij mij.Dat betekent; medicatie en pijnlijke seks. De medicatie heeft ook weer op zijn eigen manier veel bijwerkingen zoals het sneller krijgen van infecties.

Zelf hebik deze aandoening al vanaf mijn babytijd. Maar:

Deze huidziekte heeft een voorkeur om zich in littekens te doen ontstaan, dus bijvoorbeeld na zo'n schaamlipoperatie (!).

Ik zit verder prima in m'n vel, en na een operatie waarbij de vagina werd verwijd kan ik gewoon vrijen. En ook al ziet mijn vagina er niet uit zoals bij de meeste Nederlandse vrouwen en heb ik soms veel pijn door de ziekte, heb ik een zeer positief gevoel over mijn vagina.Dan is ie maar anders dan die van jullie. Ik heb een prachtig intiem leven en ben gelukkig. Een reepje huidmeer of minder moet daar toch niet in schelen?

Het blijft desondanks een chronische ziekte, die altijd blijft.

Mijn vulvagebied kan door die ziekte cosmetisch gezien zo de playboy in, maar believe me, ik had hem 10 x willen in ruilen voor een normale vagina zonder huidziekte.

Groetjes,

Madeleine

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]