galerie

Moniek | 09-03-2007 | niet geaccepteerd zoals ik was

Niemand heeft mij ooit het gevoel gegeven dat ik goed was zoals ik was. Als kind zwaar gebeugeld, steunzolen, een vreselijk tuig om mijn rug recht te houden en veel misprijzende opmerkingen.nEen man die altijd indirekt steeds liet blijken ongelukkig te zijjn met mijn AAA 'borsten', hij was erg verheugd met mijn plan om een borstvergroting te laten uitvoeren. In het begin was ik er blij mee omdat ik eindelijk voldeed aan de norm maar nu zou ik er graag van af willen, het voelt hard aan en het zit niet lekker. Ik ben er nu pas achter dat de enige die mijzelf kan accepteren zoals ze is ikzelf ben. Helaas is het verwijderen van de implantaten net zo duur als het aanbrengen. De positie van klanten van prive klinieken is heel heel zwak. Ik weet van vrouwen met complicaties die nul op het rekest kregen en nu met heel pijnlijke en misvormde borsten zitten, garantie tot de voordeur en verder niet. Uit schaamte durft men er geen werk van te maken.

ester | 09-03-2007 | zonde

he Moniek, kun je die kliniek niet aanklagen? Dat ze niet hebben doorgevraagd of je dit wel echt wilde, dat je het onder dwang deed en dat zij het moeten herstellen? Ik vind je heel dapper dat je dit schrijft. O, die rotmannen, die dit aanmoedigen. Het maakt ze zogenaamd niets uit, maar ondertussen. Zet 'm op Moniek, je bent niet alleen hierin. liefs

Sacha | 09-03-2007 | Borsten

Een man die altijd indirekt steeds liet blijken ongelukkig te zijjn met mijn AAA 'borsten', hij was erg verheugd met mijn plan om een borstvergroting te laten uitvoeren.

Quote : Wie is die man wel niet ?

Mijn man neemt me gelukkig zoals ik ben , gewoon een doorsnee hollandse maar wel uniek.

henny bos | 10-03-2007 | borsten

een man die je niet neemt zoals je bent, en naar ik aanneem zoals je al was toen hij je leerde kennen, houd niet echt van je, wij zijn bijna 30 jaar getrouwd, en mijn man neemt mij zelfs nog met 1 borst. hoeveel mannen zullen dat doen. hij is toch niet met je getrouwd voor je borsten, maar voor wat er binnenin zit. sterkte henny

nikki | 14-03-2007 | Handje vol

Mijn borsten zijn een handjevol, mijn eigen handje wel te verstaan. Hoewel ze dus niet al te groot zijn ben ik er echt supertevreden mee, omdat ze mooi van vorm zijn. Ik ben juist blij dat ze klein zijn, ik heb er geen last van met het sporten en ze zijn stevig. Maar als ze zouden gaan hangen door een zwangerschap zou ik me er mee moeten gaan verzoenen.

Ik zou nooit een implantaat in laten brengen, je brengt een kunstmatig iets in je lichaam, dat kan nooit gezond zijn. Vooral niet op die plek, waar zoveel groeit en dat zo gevoelig is voor hormonen. Bovendien vind ik het chirurgisch mes een middeleeuws en barbaars werktuig. Met de huidige medische wetenschap zouden we toch een veel elegantere oplossing moeten kunnen verzinnen?

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]