galerie

marije | 09-03-2007 | Nooit tevreden

Gisteren heb ik metverbazing en grote verontrusting naar de documentaire gekeken. Ik was zeer geraakt door het meisje dat haar schaamlippen wilde laten verkleinen. Vroeger wilde ik dat ook, omdat ik dacht dat ik niet normaal was. Later kwam ik erachter dat ik heus niet de enige was met grotere schaamlippen en dus niet zo'n heel vreemd meisje was.

Nooit ben ik tevreden geweest. Ook niet toen ik 18 was en broodmager. Nu als ik naar foto's kijk, baal ik dat ik het toen niet zag. Het is tochte belachelijk dat we niet gewoon van ons zelf kunnen genieten, zoals we zijn en alleen achteraf kunnen zien, dat we toen niet eens zo heel lelijk waren, maar best mooi.Gewoon mooi! We laten ons zelf wijs maken door de media, dat we niets waard zijn als we niet binnen het stramien passen. Belachelijk!

Gisteren werd ikkwaad opmezelf, omdat ik me blijkbaar zo laat opjutten door de wereld om me heen en mezelf onzeker laat maken door anderen. Om vervolgens voor onzeker en niet zo intelligent versleten te worden, omdat ik niet door heb dat alle beelden worden gemanipuleerd. Zo....weer een onzekerheid erbij!!!

Ik ben 26 en heb nog een heel leven voor me. Ik zou graag willen dat ik van dit leven kon genieten, zonder me constant druk te maken om mijn lijn en mijn rimpels. Ik zou willen dat ik niet hoef te Sonja Bakkeren. Ik zou willen dat ik vrij zou kunnen zijn. Ikwil mijn leven niet in sluimerende ontevredenheid doorbrengen. Ik wil mezelf leren waarderen om wie ik ben. Ik wil mijn beste ik zijn. Me bezig houden met dingen die er werkelijk toe doen.

groet van een meisje/ vrouw, die best leuk is om te zien

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]